Relax…it’s Miko coffee

“Koffie in een handomdraai”

Om onze service constant te blijven verbeteren, vinden we het belangrijk om de ervaring van onze klanten van dichtbij in de gaten te houden. Yanniek Perron is uitbater van de Roeftop, het restaurant en eventcentrum in de Kempus toren in Turnhout. Hij vertelt ons zijn ervaring met zijn Eversys koffiemachine en Miko Coffee Service.

Een machine waar je op kan vertrouwen

“Toen we een nieuwe koffiemachine zochten voor het eventcenter, waren er enkele dingen belangrijk,” vertelt Yanniek. “Ik moest erop kunnen vertrouwen dat de machine koffies zou schenken aan een constante kwaliteit. Ook als ik de machine niet bedien. Met een halfautomatisch toestel heb je mensen nodig die voldoende kennis hebben om een goede koffie te zetten. Bij de volautomatische Eversys machine is dat minder het geval.”

“Het Eversys toestel weet wat het moet doen. In combinatie met het gebruik van verse melk, kunnen we altijd de perfecte cappuccino, latte macchiato of een simpele espresso zetten. De machine doet het werk van de barista. Er is enkel iemand nodig om op de knop te duwen. Zo krijg je alle soorten koffie in een handomdraai.”

Uiteraard komt er meer kijken bij het schenken van de koffie. De melk en/of koffiebonen moeten aangevuld worden en de machine moet ook dagelijks gereinigd worden. “Dat vind ik net zo fijn aan de Eversys,” lacht Yanniek. “Als het toestel niet gereinigd wordt, geeft het geen koffie. Die reiniging neemt ook niet veel tijd in beslag. Het gebeurt volledig automatisch door de machine zelf.”

Service met een grote S

“Niet alleen de keuze van de koffiemachine was voor ons belangrijk,” zegt Yanniek. “We wilden graag samenwerken met lokale partners. Miko Coffee Service leek dus een logische stap. Het is altijd spannend om een nieuwe zakenrelatie aan te gaan. Ik moet er immers op kunnen vertrouwen dat als er zich problemen voordoen, ik snel een oplossing krijg. Ik ben vandaag nog steeds erg tevreden met deze samenwerking.”

“Als er een andere afstelling nodig is van de machine of ik loop tegen een ander probleem aan, zijn mijn contactpersonen Nathalie en Orry erg goed bereikbaar. Ik hoef niet met een bang hartje af te wachten of ze mij vandaag nog zullen terugbellen. Dat maakt de samenwerking zo goed. Het contact stopt niet na de verkoop. Een topmachine met top service en koffie van een zeer goede kwaliteit zorgt ervoor dat wij in Miko Coffee een blijvende partner zien.”

Je kan in het dakrestaurant ‘Roeftop’ van de Kempus terecht voor events, drinks, lunch en andere formules. Neem een kijkje op hun website: https://kempus.be/

Bij deze klant wordt de Eversys Cameo C’2m CTS gebruikt met Bruynooghe Delice koffiebonen.

Deel op:

logo

Koffiemachines