Relax…it’s Miko coffee

Traditioneel gebrande barista koffie

Bruynooghe koffie

Home ⋅⋅Bruynooghe

Veelzijdig en eigenwijs, dat is Bruynooghe

Een eigenwijze blend van uitersten, dat is typisch Bruynooghe koffie. We gaan voor de ultieme koffiebeleving door het beste van verschillende werelden samen te brengen.
Van slow brew tot espresso, als barista of oma: Bruynooghe koffie combineert traditie met innovatie. Voor wie al jarenlang voor Bruynooghe kiest of net op zoek is naar iets nieuws. Voor iedereen die wil proeven van een straf verhaal.
Met deze koffie verbinden we generaties. We brengen jong en oud samen aan tafel om te genieten van iets waar geen leeftijd op staat. Elk op zijn manier, want Bruynooghe koffie is even veelzijdig en eigenwijs als jij!

Barista kwaliteit van alle tijden

Lokale ambacht en internationale ingrediënten ontmoeten elkaar in onze koffie. ​Het koffierecept van Bruynooghe is samengesteld met respect voor de roots van dit koffiemerk en voor de koffiebonen uit heel de wereld. ​Die unieke melange van uitersten, dat proef je in elk kopje.
Liefhebbers van Bruynooghe hebben een voorkeur voor een eerder donkergebrande koffie met stevige body. Onze koffiebranders selecteren specifieke Arabica bonen voor hun verfijnde smaak, en Robusta om de koffie zijn body en pittige smaak te geven. De koffiebonen worden volgens een traditioneel recept gebrand: traag en zorgvuldig tot in de kern van de koffieboon. Vervolgens wordt de koffie brandvers verpakt in een verrassend leuke, eigenwijze verpakking.

Of je je koffie bestelt in de koffiebar op weg naar je werk, of zelf thuis graag experimenteert als barista; met Bruynooghe geniet je van kwaliteitskoffie van alle tijden.

Rainforest Alliance koffie

De Nespresso® compatibele koffiecapsules van Bruynooghe bevatten 100% Rainforest Alliance® gecertificeerde koffie. Dat RFA-keurmerk betekent dat de koffie is geproduceerd volgens methoden die de drie pijlers van duurzaamheid ondersteunen: sociaal, economisch en ecologisch.
Rainforest Alliance® is een internationale non-profitorganisatie die aandacht besteedt aan milieuvriendelijke landbouwpraktijken voor de bescherming en het behoud van biodiversiteit. Kiezen voor koffie met het herkenbare RFA-logo met de kleine, groene kikker, is een eenvoudige manier om bossen en dieren in het wild te beschermen en gemeenschappen over de hele wereld te ondersteunen.

In het gamma van Miko vind je ook koffiebonen en vriesdroogkoffie met het Rainforest Alliance® label.

Een mooi gepresenteerd kopje Bruynooghe koffie

Wij geloven in de kracht van onze koffieconcepten. Bruynooghe koffie geserveerd in bijpassend serviesgoed en met een lekker koekje, suiker en melkcup.
Met zijn eigenzinnig karakter en stijl herkenbaar en in lijn met de uitstraling van de andere producten uit het Bruynooghe gamma. Dat maakt de koffiebeleving compleet.

Bruynooghe koffie proeven?

Kan je je vinden in dit Bruynooghe koffieconcept en wil je de koffie een keer proeven? We ontvangen je graag in één van onze showrooms, verspreid over heel België, voor een proefsessie.

logo

Koffiemachines