Relax…it’s Miko coffee

Coffee in the Classic Milano style

Grand Milano espresso

Home ⋅⋅Grand Milano Espresso

Grand Milano, authentieke espresso koffie

Ons koffieassortiment zou gewoon niet compleet zijn zonder een Italiaanse melange… Ontdek onze eigen, Italiaans geïnspireerde Grand Milano espresso. Deze koffie is een populaire keuze voor restaurants en cafés. Grand Milanoweet de aandacht te trekken van zelfs de meest veeleisende koffie “entusiasta”. Dit koffiemerk weet wat er leeft bij de jongere generaties en hoe zij belang hechten aan smaak en beleving. Deze Italiaans geïnspireerde koffie is daar een antwoord op.

Verfijnde koffie naar Italiaans recept

Onze meester-koffiebranders tonen met Grand Milano koffie hun doorgedreven koffie-expertise aan. Grand Milano koffie is een geraffineerde melange van de beste Arabica-variëteiten uit Guatemala, Nicaragua, Honduras en Antigua en een klein aandeel Robusta. De bonen zijn langzaam, volgens Italiaans recept gebrand voor een rijke en afgeronde koffiesmaak. Met deze ultieme melange, geïnspireerd door de Milanese espressocultuur, herbeleef je de verfijnde smaak van de authentieke Italiaanse “caffè”. Een ware belevenis voor de echte koffiekenner…

Met Grand Milano espressobonen bereid je een volle, pittige ristretto of espresso. De specifieke branding en het karakter zorgt er ook voor dat de koffiesmaak door de melk heen zijn fijne karakter behoudt. Dat maakt deze blend ook uitermate geschikt voor cappuccino en latte.

Grand Milano koffie zet je bij voorkeur op traditionele wijze, met een halfautomatische espressomachine van topkwaliteit. In de ideale opstelling gebruik je twee espressomolens. Daarmee kan je de perfecte maalgraad instellen voor koffie en voor espresso.

Langzaam gebrande espressobonen

Kies voor een levendige koffie in Italiaanse stijl die alle zintuigen prikkelt! De koffiebeleving houdt immers niet op bij de geur en smaak van Grand Milano. De verpakking en bijhorende porseleinen servies en promotionele ondersteuning zijn strak en stijlvol. Wees maar zeker dat Grand Milano koffie in het oog springt!

In combinatie met een van onze professionele espressomachines, een opleiding door onze gecertificeerde Barista trainer en ons hoog niveau van service en ondersteuning, is Grand Milano espressokoffie het perfecte koffieconcept voor jouw horeca-onderneming.

Het koffieritueel in Italië, een beleving!

Ook al wordt Ethiopië algemeen beschouwd als de bakermat van de koffie, het is Italië dat zich de koffie”cultuur” heeft toegeëigend. De Italianen zijn er, zoals met zovele tradities, in geslaagd om de koffiecultuur verder te ontwikkelen en te perfectioneren. En wat houden ze van hun koffie!

Het drinken van espresso of koffie in het algemeen is in Italië bijna een ritueel, met specifieke regels die moeten worden nageleefd. Je ziet de lokale bevolking vaak aan de bar staan en twee of drie snelle slokken espresso drinken voordat ze zich naar hun volgende afspraak haasten. Degenen die aan een tafeltje zitten en van hun drankje genieten, worden voor toeristen aangezien. Het is volgens de Italianen ook ongehoord om na 11 uur koffie met melk, zoals cappuccino, te bestellen. Doe je dat toch, dan word je wel eens vreemd aangekeken.

Grand Milano espresso proeven?

Grand Milano is een zorgvuldig samengestelde melange waar je heerlijke espresso met een perfecte crema mee bereidt. Dit concept heeft alles om de koffiebeleving in je horecazaak naar een hoger niveau te tillen. Wil je deze koffie graag proeven?

logo

Koffiemachines