Relax…it’s Miko coffee

Koffiemerk Puro valt in de prijzen: Havelaar

Op het colloquium van Fairtrade Belgium naar aanleiding van de Week van de Fairtrade ontving Frans Van Tilborg, CEO van de Miko-groep, een Havelaar uit handen van Lily Deforce, general manager bij Fairtrade Belgium. Met de Havelaar erkent Fairtrade bedrijven die het écht menen met eerlijke handel.

Bij Miko staat duurzaamheid mee ingeschreven in onze missie en visie. Zo is Miko Koffie o.a. producent van het merk Puro Fairtrade Coffee. Via diverse en geëngageerde initiatieven laat Miko Koffie bovendien zien dat ook binnen de bedrijfsmuren de waarden van eerlijke handel hoog in het vaandel worden gedragen. Miko Koffie is uitermate actief op het vlak van eerlijke handel en voldoet zodoende aan de criteria die Fairtrade vooropstelt voor het behalen van de Havelaar.

De Havelaar is bijgevolg de erkenning van het lange termijn engagement van Miko Koffie om structureel producten van eerlijke handel te consumeren en om de filosofie van Duurzaam Ondernemen (DO) uit te dragen en op te nemen in haar bedrijfswaarden.

10/2011

Havelaar

Deel op:

logo

Koffiemachines