Relax…it’s Miko coffee

Franke koffiemachines - Zwitserse kwaliteit in huis

Franke koffiemachine

Franke, de marktgigant in Europa als het over keukens gaat, biedt ook een interessant aanbod aan professionele koffiemachines aan. Bij Miko zijn we trots dat we de producten van Franke in ons assortiment kunnen aanbieden. Bekijk dus zeker de Franke koffiemachines in ons aanbod. 

Koffiemachines van Franke

Franke staat bekend om hun modulaire koffiesystemen die het mogelijk maken om de perfecte setup voor iedere omgeving te realiseren. De modulaire opbouw biedt ontelbare mogelijkheden en varianten.

Daarnaast staat Franke ook bekend voor de productie van koffiemachines die van iedere gebruiker een barista maken. De bekende Zwitserse precisie en veelzijdigheid is terug te vinden in ieder toestel. Je kunt met de Franke koffiemachines de bal dus eigenlijk nooit mis slaan.

Over het merk Franke

Franke werd opgericht in Zwitserland maar groeide uit tot een internationale onderneming die wereldwijd bekend is. Het moederbedrijf bestaat uit 3 divisies, met de productie van kwalitatieve koffiesystemen als belangrijke pijler. Deze designer en producent van koffiezetapparaten streeft ernaar om klanten met een Franke apparaat de krachten van een echte barista te geven. Dat vertaalt zich duidelijk in de mogelijkheden en het gebruiksgemak van de Franke koffiezetapparaten in ons gamma.
instant koffiemachines

Franke volautomatische espressomachines

De volautomatische espressomachines van het merk Franke zijn geschikt voor zowel grote als kleinere ondernemingen. De A-reeks van Franke is uiterst geschikt voor grote ondernemingen waar je honderden kopjes koffie per dag wil zetten. De Matador reeks is dan weer perfect voor ondernemers die een ruime variëteit aan smaken willen aanbieden.

Franke tassenwarmer

Bij een Franke koffiemachine hoort natuurlijk ook een Franke tassenwarmer. Ook deze toestellen zijn ontworpen voor professioneel gebruik. De tassenwarmers van dit Zwitserse merk staan bekend om hun duurzaamheid en moderne uitstraling.  

Zo haal je met zekerheid een toestel in huis waar je vele jaren met plezier gebruik van zal maken. Modulaire koffiesystemen van Franke

De modulaire koffiesystemen, waar het merk Franke bekend om staat, zijn de kers op de taart. Deze systemen laten toe dat je exact de modules toevoegt die je nodig hebt in jouw zaak, zoals een melkkoeler of cacaodispenser. Zo kan je klein beginnen en groeit jouw koffiemachine moeiteloos met je mee wanneer nodig. 

Beste Miko koffiemachine voor jouw zaak

Weet je nog niet helemaal zeker welk apparaat het best bij jouw zaak past? Om te bepalen welk toestel je nodig hebt, denk je best alvast na over deze vragen:

  • Hoeveel kopjes koffie wil je per dag zetten?
  • Hoeveel verschillende specialiteiten / drankjes wil je kunnen zetten?
  • Wil je nog iets anders serveren naast koffie?
  • Wil je koffie aanbieden in één ruimte?

Professionele koffiemachines

Koffieautomaten van gerenommeerde merken zoals Eversys, Franke en Fiorenzato.

Commerciële formules

Voordelige formules op maat: huur, bruikleen, full service, ... Ev. inclusief reiniging en onderhoud.

Versgebrande koffie

Voor elk type koffiemachine hebben we de gepaste, versgebrande koffie in verschillende smaken.

Customer service

Miko's vriendelijke klantendienst helpt je graag bij vragen en bestellingen.

Persoonlijke aflevering

Je koffiebestellingen worden steeds door een vaste logistiek medewerker bij jou geleverd.

Technische service

Onze technische specialisten doorkruisen dagelijks het land en staan dus snel voor je klaar.

Twijfel je of heb je vragen over de mogelijkheden? Onze adviseurs staan je graag bij tijdens je zoektocht naar de perfecte koffiemachine voor jouw onderneming.

logo

Koffiemachines