Relax…it’s Miko coffee

Gerhardt koffiemachines en warmedrankenautomaten

Warmedrankenautomaten van Gerhardt

Het Duitse merk Gerhardt is gespecialiseerd in warmedrankenautomaten. Ben je voor jouw onderneming op zoek naar een automaat die je gasten en bezoekers niet alleen van koffie voorziet, maar ook van warm water voor thee, melkspecialiteiten en nog veel meer? Dan moet je zeker een kijkje nemen naar het aanbod aan Gerhardt koffiemachines en warmedrankenautomaten.

Warmedrankenautomaten van Gerhardt

Gerhardt heeft een interessant aanbod aan warmedrankenautomaten. De juiste keuze voor jouw noden is voornamelijk afhankelijk van je verbruik en je wensen op gebied van warme dranken. Zo verschilt voornamelijk het aantal verschillende drankopties per toestel. 

Over het merk Gerhardt

Gerhardt is een Duits bedrijf, opgericht door Jakob Gerhardt in de jaren 60. Deze verkoopvertegenwoordiger doorzag tijdens zijn carrière de voor- en nadelen van het bestaande aanbod aan machines voor warme dranken. Aan de hand van de tekorten die hij zelf zag in de markt, creëerde hij warmedrankenautomaten die aan alle vereisten voldeden. En dat merken we vandaag de dag nog steeds.

Het familiebedrijf Gerhardt is een vaste standaard op gebied van automaten voor warme dranken. De toestellen van deze producent staan bijzonder hoog aangeschreven omwille van de lange levensduur, kwalitatieve bouw, gebruiksgemak en werkwijze. 

Cafinette C+ - de populairste

De Cafinette C+ is één van de populairste toestellen van Gerhardt. Het is een erg compact toestel met een gestroomlijnd uiterlijk. Dankzij dit compacte design past het toestel makkelijk in de meeste omgevingen. 

Het toestel kan veel verschillende soorten dranken prepareren. Het toestel kan uitgerust worden met 1 of 2 bonen canisters of maximaal 5 instant dranken canisters. Dit aantal zorgt ervoor dat je een ruim aanbod aan warme dranken kan serveren met een simpele druk op de knop.

Cafinette-reeks van Gerhardt

De Cafinette-reeks van Gerhardt omvat alle warmedrankenautomaten. Al deze automaten zijn uitgerust met dezelfde interessante specificaties. Het verschil zit voornamelijk in het aantal koffie en instant canisters die beschikbaar zijn in het toestel. 

Daarnaast verschillen de apparaten ook op gebied van uiterlijk. Sommige toestellen zijn full-size toestellen, terwijl andere apparaten eerder passen op een tafel of toog.

Moderne kwaliteit

Alle Gerhardt toestellen zijn uitgerust met een moderne look. Ze worden bediend door middel van een touchscreen of een duidelijk knoppensysteem. Gerhardt staat voor gebruiksgemak en kwaliteit. Zo weet je zeker dat iedere gast of bezoeker makkelijk kan genieten van de warme dranken via de automaat in jouw kantoor of bedrijf. 

Beste Gerhardt koffiemachine voor jouw zaak

Weet je nog niet helemaal zeker welk apparaat het best bij jouw zaak past? Om te bepalen welk toestel je nodig hebt, denk je best alvast na over deze vragen:

  • Hoeveel kopjes koffie wil je per dag zetten?
  • Hoeveel verschillende specialiteiten / drankjes wil je kunnen zetten?
  • Wil je nog iets anders serveren naast koffie?
  • Wil je koffie aanbieden in één ruimte?

Professionele koffiemachines

Koffieautomaten van gerenommeerde merken zoals Eversys, Franke en Fiorenzato.

Commerciële formules

Voordelige formules op maat: huur, bruikleen, full service, ... Ev. inclusief reiniging en onderhoud.

Versgebrande koffie

Voor elk type koffiemachine hebben we de gepaste, versgebrande koffie in verschillende smaken.

Customer service

Miko's vriendelijke klantendienst helpt je graag bij vragen en bestellingen.

Persoonlijke aflevering

Je koffiebestellingen worden steeds door een vaste logistiek medewerker bij jou geleverd.

Technische service

Onze technische specialisten doorkruisen dagelijks het land en staan dus snel voor je klaar.

Twijfel je of heb je vragen over de mogelijkheden? Onze adviseurs staan je graag bij tijdens je zoektocht naar de perfecte koffiemachine voor jouw onderneming.

logo

Koffiemachines