Relax…it’s Miko coffee

Miko koffiemachines - Kwaliteit van eigen bodem

Koffiemachines van Miko

Naast de kwalitatief hoogstaande koffiebonen en koffie die op Belgische bodem gebrand wordt bij Miko, kan je bij ons ook terecht voor koffiesystemen met voorgedoseerde filterkoffie. Miko koffiemachines zijn ontworpen voor gebruiksgemak op grote schaal. Zet heerlijke koffie voor het hele team of voor een grote groep gasten, zonder stress. 

Koffiemachines van Miko

De koffiezetapparaten die Miko met veel zorg produceert, zijn perfect geschikt voor grote ondernemingen of ondernemers die op korte termijn veel gasten van een kopje koffie willen voorzien. Deze systemen werken naadloos samen met de voorgedoseerde porties filterkoffie van Miko.

Over het merk Miko

Miko is een Belgische bedrijf met de hoofdzetel in het pittoreske Turnhout in de Kempen. Ons bedrijf heeft meer dan twee eeuwen ervaring met het branden van koffiebonen. We zijn een bekende naam in de Belgische koffie industrie en hebben behoorlijk wat ervaring kunnen opdoen op het gebied van smaken en noden van onze klanten. 

Doorheen de jaren leerden we onze klanten steeds beter kennen en hebben we de kans gegrepen om hun specifieke noden te vertalen naar ons aanbod. Zo ontdekten we dat er een hiaat bestond in het aanbod aan beschikbare koffiemachines op de markt. Onze voorgedoseerde koffiesystemen zijn ontworpen om te voorzien in de noden van onze gewaardeerde klanten.

Miko koffie

Ambassador koffiemachine

Het Ambassador voorgedoseerde koffiesysteem is makkelijk en gebruiksvriendelijk. Met deze koffiezet voorzie je 2 liter koffie in een handomdraai. Maak je geen zorgen over de sterkte en smaak. Onze voorgedoseerde pouches bevatten de ideale hoeveelheid gemalen koffie voor het aantal kopjes dat je wil zetten. 

Zo krijg je iedere keer weer dezelfde hoogstaande koffie, zonder morsen of twijfelen. 

De Ambassador zet telkens een grote portie van 2 liter koffie. Dat zorgt ervoor dat dit systeem ideaal is voor een personeelscafetaria, een kantoor of een vergaderzaal.  Brew 508 koffiesysteem

Het Brew 508 voorgedoseerde koffiesysteem is ontworpen voor grotere verbruikers. Dit koffiezetapparaat voorziet in één keer 8 liter koffie. Zo kan je op korte tijd een heleboel gasten of medewerkers van een heerlijk kopje koffie voorzien. 

Dankzij de innovatieve koffiepouches hoef je je geen zorgen te maken over de sterkte of het aantal schepjes benodigde koffie. Onze pouches bevatten de juiste hoeveelheid filterkoffie. Zo zet je iedere keer opnieuw dezelfde hoogstaande koffie. Beste Miko koffiemachine voor jouw zaak

Weet je nog niet helemaal zeker welk apparaat het best bij jouw zaak past? Om te bepalen welk toestel je nodig hebt, denk je best alvast na over deze vragen:

  • Hoeveel kopjes koffie wil je per dag zetten?
  • Hoeveel verschillende specialiteiten / drankjes wil je kunnen zetten?
  • Wil je nog iets anders serveren naast koffie?
  • Wil je koffie aanbieden in één ruimte?

Professionele koffiemachines

Koffieautomaten van gerenommeerde merken zoals Eversys, Franke en Fiorenzato.

Commerciële formules

Voordelige formules op maat: huur, bruikleen, full service, ... Ev. inclusief reiniging en onderhoud.

Versgebrande koffie

Voor elk type koffiemachine hebben we de gepaste, versgebrande koffie in verschillende smaken.

Customer service

Miko's vriendelijke klantendienst helpt je graag bij vragen en bestellingen.

Persoonlijke aflevering

Je koffiebestellingen worden steeds door een vaste logistiek medewerker bij jou geleverd.

Technische service

Onze technische specialisten doorkruisen dagelijks het land en staan dus snel voor je klaar.

Twijfel je of heb je vragen over de mogelijkheden? Onze adviseurs staan je graag bij tijdens je zoektocht naar de perfecte koffiemachine voor jouw onderneming.

logo

Koffiemachines