Relax…it’s Miko coffee

Miko Coffee Service haalt zilveren EcoVadis medaille 2023!

We zijn trots om te mogen aankondigen dat Miko Coffee Service een zilveren EcoVadis medaille behaalde. Met dit resultaat behoren we tot de top 25% van gecertificeerde bedrijven.

Ten opzichte van vorig jaar stegen we van het 76e naar het 80e percentiel. Dat wil zeggen dat onze score hoger of gelijk is aan de score van 80% van alle bedrijven die door EcoVadis beoordeeld zijn.

Maar wat houdt EcoVadis nu juist in?

De beoordelingsmethode van EcoVadis voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) meet de kwaliteit van het MVO-beheersysteem van een bedrijf aan de hand van het beleid, de acties en de resultaten die ze nemen. De beoordeling kijkt naar een reeks MVO-kwesties verdeeld over vier thema’s: Milieu, Arbeids- & Mensenrechten, Ethiek en Duurzame Inkoop.

Met deze medaille hopen we mee te kunnen bouwen aan een duurzame samenleving. We hopen ons duurzaamheidsbeheer te blijven verbeteren en zo een positieve impact te creëren. Met deze zilveren medaille willen we aan onze klanten tonen dat we begaan zijn met duurzaam ondernemen en onszelf constant willen blijven verbeteren!

Deel op:

logo

Koffiemachines