Thuis eens een herfstig recept uitproberen waarin espresso en pompoen de hoofdrol spelen? Geniet van deze heerlijke latte binnen terwijl buiten de storm losbarst. Ontdek de unieke mix van kruidige smaken met het intense aroma van onze Belgische gebrande bonen.

Ingrediënten
- 2x espresso
- 200 ml melk
- Snuifje kaneel
- 170g cassonade
- 1 koffielepel kaneel
- 1 koffielepel speculaaskruiden
- 150g pompoen (gekookt en gepureerd)
Bereiding
- Doe de suiker in een pannetje met 170 ml water. Breng aan de kook
- Zet het vuur lager, voeg de specerijen en de 150 g pompoenpuree toe en laat het mengsel 5 min. Koken
- Laat afkoelen en zeef de siroop (je kunt ‘m tot 2 weken bewaren in de koelkast)
- Stoom de melk (in een melkstomertje)
- Meng in een grote kop of beker 2 à 3 eetlepels van de siroop met de 2 espresso’s en de gestoomde melk. Werk af met een snuifje kaneel en genieten maar!