Relax…it’s Miko coffee

Melkschuim stomen en latte art

als een volleerde barista

Home ⋅⋅Barista training

Barista in je koffiebar

Wat maakt een espresso nu een échte espresso? Hoe schuim je perfect die melk op? Wat is de ideale maalgraad van de koffiebonen? Wij hebben een gediplomeerde barista in huis die jou en je personeel een introductie geeft over koffie en de machine. Bij de barista-opleiding die we voor onze klanten organiseren, leer je de kneepjes van het vak in één van de showrooms van Miko of op locatie in jouw zaak.

Volg onze hands-on barista training

Tijdens die barista training kom je alles te weten over de nieuwste espressotrends, melk opschuimen en de afstelling, onderhoud en gebruik van de molen en de espressomachine. Na een korte introductie is het écht hands-on: oefenen en nog eens oefenen is de boodschap. En ja, onze barista zal je natuurlijk ook de tips & tricks aanleren om met gestoomde melk mooie figuurtjes in de espresso te maken. Dan kan je als een echte latte art artiest aan de slag om je klanten aangenaam te verrassen!

Al onze barista trainingen zijn exclusief voor klanten en worden verzorgd door een SCA gecertificeerde trainer.

espresso-van-barista-kwaliteit

Espresso van barista kwaliteit in 4 stappen

Hoe haal je dat niveau van een ervaren barista? Wat zijn de belangrijkste zaken waar je rekening mee moet houden als je een espresso van barista kwaliteit wil maken? Wel, met de “4 M van espresso” ben je een heel eind op weg! Deze vier factoren vormen de basis om de perfecte espresso te bereiden.

Interesse in een Barista training?

Ben jij er klaar voor een echte koffie-geek te worden? Exclusief voor klanten zorgt onze barista voor een persoonlijke training op maat van jouw verwachtingen en wensen.

logo

Koffiemachines