Relax…it’s Miko coffee

flexibele commerciële formules voor de

koffieautomaat in jouw zaak

Home ⋅⋅Commerciële formules

Een koffieautomaat huren of kopen?

Genieten van lekkere koffie zonder zware investering? Dan is huren een goede optie. Een koffiemachine aankopen heeft ook zo zijn voordelen. Of een koffiemachine gratis in bruikleen, dat behoort eveneens tot de mogelijkheden. Maar waar doet jouw onderneming goed aan? We helpen je op weg en zetten de belangrijkste voordelen van onze commerciële formules op een rij.

Al deze formules zijn inclusief gemoedsrust, wetende dat Miko Coffee Service al jarenlang de geprefereerde koffieleverancier is van vele bedrijven, scholen, instellingen, organisaties en horecazaken die dagelijks genieten van onze verse koffie, handige koffieautomaten en vlotte service. We bezorgen je met plezier een lijst van referentieklanten.

Bekijk wat voor jou de beste optie is en neem vrijblijvend contact met ons op.

Commerciële overeenkomst op maat

Een koffieautomaat huren is een risicoloze manier om lekkere koffie en andere warme dranken aan personeel, bezoekers en klanten aan te bieden. Onze huurformules zijn perfect voor bedrijven en horecazaken die op zoek zijn naar een duidelijke en betaalbare manier om een koffiemachine te plaatsen zonder grote kosten vooraf. Service en onderhoud van de koffiemachine zijn in de huurprijs inbegrepen.

De aankoop van een koffieautomaat of espressomachine biedt een flexibel alternatief voor je onderneming. Wanneer je een koffiemachine koopt, hoef je geen contracten of langlopende overeenkomsten te ondertekenen. Je kan letterlijk in een mum van tijd aan de slag zonder dat je je zorgen hoeft te maken over een verder betalingsplan.

Met een full-service formule geniet jouw onderneming van de allerbeste koffieservice. Het budget voor een warmedrankautomaat in full-service wordt berekend op basis van het type koffieautomaat dat je wenst en het verwachte verbruik. Deze formule biedt je een vaste prijs per consumptie, inclusief de huur van de koffieautomaat, de ingrediënten, de technische service én de periodieke opvulling van de automaat. Al deze diensten worden verzorgd door onze eigen medewerkers. Voor de full service formule geldt dus zeker: uw koffie…onze zorg!

Kies je voor een bruikleen formule, dan krijg je het koffietoestel gratis in bruikleen, op voorwaarde dat je ook minstens een bepaald volume koffie en bijproducten voor het toestel bij Miko afneemt. Afhankelijk van het model koffietoestel, zijn technisch onderhoud en herstellingen aan het toestel inclusief. Deze voordelige overeenkomst is dag op dag vrij opzegbaar, dus jij beslist in alle vrijheid over de koffievoorziening.

Dankzij onze unieke tasprijsformule geniet je steeds van de beste prijs en koffiekwaliteit per kopje. De prijs-per-tas-formule is afhankelijk van het type koffieautomaat dat je wil huren. Ook de hoeveelheid koffie die je verwacht af te nemen, speelt hierbij een rol. Je geniet van een vaste prijs per consumptie, inclusief huur van de automaat en onderhoud. Je hoeft je dus nergens zorgen over te maken. Als koffiebrander zien wij graag dat onze koffie goed terecht komt!

Aanbestedingen warme dranken

Zoek je een koffieleverancier die meedenkt in het aanbestedingsproject? Als het gaat om aanbestedingen voor koffieapparaten, staan wij bekend om onze ‘out-of-the-box’ benadering. We bedenken graag creatieve oplossingen voor de uitdagingen waar jullie op koffiegebied voor staan. Daar zijn we goed in. Met koffiesystemen die op afstand worden uitgelezen en ondersteunende marketingmiddelen bijvoorbeeld.

Als beursgenoteerd bedrijf is Miko een betrouwbare partner. Wij bieden een stevige financiële zekerheid en zijn gewend aan grote projecten.
Miko Coffee Service kan na gunning het complete inventarisatie- en implementatietraject overnemen. Zo hebben jullie weer tijd voor een kop koffie!

Digitale facturatie

Ontbossing tegengaan doen we niet enkel door regenwouden te beschermen, maar ook door actief papier te besparen. Miko werkt met een digitaal bestelplatform (e-shop). Alle facturen naar onze klanten worden standaard digitaal als pdf verstuurd. Ook ons interne facturatie-systeem is volledig gedigitaliseerd, wat op jaarbasis een besparing van ca. 250 kilo papier oplevert.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Twijfel je welke formule het meest geschikt is voor jouw onderneming? Even een kort telefoontje om de situatie te schetsen is voor ons vaak voldoende om een eerste inschatting te maken. Of stuur ons je gegevens door en we nemen gauw contact met je op!

logo

Koffiemachines