flexibele commerciële formules voor de

koffieautomaat in jouw zaak

Een koffieautomaat huren of kopen?

Commerciële overeenkomst op maat

Een koffieautomaat huren is een risicoloze manier om lekkere koffie en andere warme dranken aan personeel, bezoekers en klanten aan te bieden. Onze huurformules zijn perfect voor bedrijven en horecazaken die op zoek zijn naar een duidelijke en betaalbare manier om een koffiemachine te plaatsen zonder grote kosten vooraf. Service en onderhoud van de koffiemachine zijn in de huurprijs inbegrepen.

De aankoop van een koffieautomaat of espressomachine biedt een flexibel alternatief voor je onderneming. Wanneer je een koffiemachine koopt, hoef je geen contracten of langlopende overeenkomsten te ondertekenen. Je kan letterlijk in een mum van tijd aan de slag zonder dat je je zorgen hoeft te maken over een verder betalingsplan.

Met een full-service formule geniet jouw onderneming van de allerbeste koffieservice. Het budget voor een warmedrankautomaat in full-service wordt berekend op basis van het type koffieautomaat dat je wenst en het verwachte verbruik. Deze formule biedt je een vaste prijs per consumptie, inclusief de huur van de koffieautomaat, de ingrediënten, de technische service én de periodieke opvulling van de automaat. Al deze diensten worden verzorgd door onze eigen medewerkers. Voor de full service formule geldt dus zeker: uw koffie…onze zorg!

Kies je voor een bruikleen formule, dan krijg je het koffietoestel gratis in bruikleen, op voorwaarde dat je ook minstens een bepaald volume koffie en bijproducten voor het toestel bij Miko afneemt. Afhankelijk van het model koffietoestel, zijn technisch onderhoud en herstellingen aan het toestel inclusief. Deze voordelige overeenkomst is dag op dag vrij opzegbaar, dus jij beslist in alle vrijheid over de koffievoorziening.

Dankzij onze unieke tasprijsformule geniet je steeds van de beste prijs en koffiekwaliteit per kopje. De prijs-per-tas-formule is afhankelijk van het type koffieautomaat dat je wil huren. Ook de hoeveelheid koffie die je verwacht af te nemen, speelt hierbij een rol. Je geniet van een vaste prijs per consumptie, inclusief huur van de automaat en onderhoud. Je hoeft je dus nergens zorgen over te maken. Als koffiebrander zien wij graag dat onze koffie goed terecht komt!

Aanbestedingen warme dranken

Digitale facturatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan

logo

Koffiemachines