Relax…it’s Miko coffee

flexibele commerciële formules voor de

koffieautomaat in jouw zaak

Home ⋅⋅Commerciële formules

Een koffieautomaat huren of kopen?

Genieten van lekkere koffie zonder zware investering? Dan is huren een goede optie. Een koffiemachine aankopen heeft ook zo zijn voordelen. Of een koffiemachine gratis in bruikleen, dat behoort eveneens tot de mogelijkheden. Maar waar doet jouw onderneming goed aan? We helpen je op weg en zetten de belangrijkste voordelen van onze commerciële formules op een rij.

Al deze formules zijn inclusief gemoedsrust, wetende dat Miko Coffee Service al jarenlang de geprefereerde koffieleverancier is van vele bedrijven, scholen, instellingen, organisaties en horecazaken die dagelijks genieten van onze verse koffie, handige koffieautomaten en vlotte service. We bezorgen je met plezier een lijst van referentieklanten.

Bekijk wat voor jou de beste optie is en neem vrijblijvend contact met ons op.

Commerciële overeenkomst op maat

Aanbestedingen warme dranken

Zoek je een koffieleverancier die meedenkt in het aanbestedingsproject? Als het gaat om aanbestedingen voor koffieapparaten, staan wij bekend om onze ‘out-of-the-box’ benadering. We bedenken graag creatieve oplossingen voor de uitdagingen waar jullie op koffiegebied voor staan. Daar zijn we goed in. Met koffiesystemen die op afstand worden uitgelezen en ondersteunende marketingmiddelen bijvoorbeeld.

Als beursgenoteerd bedrijf is Miko een betrouwbare partner. Wij bieden een stevige financiële zekerheid en zijn gewend aan grote projecten.
Miko Coffee Service kan na gunning het complete inventarisatie- en implementatietraject overnemen. Zo hebben jullie weer tijd voor een kop koffie!

Digitale facturatie

Ontbossing tegengaan doen we niet enkel door regenwouden te beschermen, maar ook door actief papier te besparen. Miko werkt met een digitaal bestelplatform (e-shop). Alle facturen naar onze klanten worden standaard digitaal als pdf verstuurd. Ook ons interne facturatie-systeem is volledig gedigitaliseerd, wat op jaarbasis een besparing van ca. 250 kilo papier oplevert.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Twijfel je welke formule het meest geschikt is voor jouw onderneming? Even een kort telefoontje om de situatie te schetsen is voor ons vaak voldoende om een eerste inschatting te maken. Of stuur ons je gegevens door en we nemen gauw contact met je op!

logo

Koffiemachines