Relax…it’s Miko coffee

persoonlijke aflevering

van je koffiebestelling

Home ⋅⋅Persoonlijke aflevering

Koffie persoonlijk bij je afgeleverd

Van bestelling tot levering van de koffie: wij vinden het belangrijk een persoonlijk relatie op te bouwen met onze klanten. We werken met een eigen team van gemotiveerde medewerkers die dagelijks het land doorkruisen om onze klanten blij te maken met hun koffiebestelling.
Onze logistieke service medewerkers zijn jouw vaste contactpersoon, vertrouwd met je business. Daardoor weten we bijvoorbeeld op welk tijdstip het beste geleverd kan worden of waar de koffie mag worden neergezet. We hebben vestigingen op diverse strategische punten in België, zodat we altijd snel ter plaatse kunnen zijn.

Flexibele en efficiënte koffieleverancier

Nooit meer de deur uit op zoek naar geschikte producten voor de koffieautomaat of iets lekkers bij de koffie. Met het uitgebreide assortiment aan bijproducten en vending-ingrediënten, vind je bij Miko precies wat je zoekt.

Dankzij de landelijke dekking van onze logistieke service medewerkers zijn we snel in de buurt. Onze routeplanning gebeurt op basis van postcodes om zo de afstanden en reistijden te optimaliseren. Leveringen die buiten de route vallen, gebeuren via een transportfirma om overbodige ritten uit te sparen. Dankzij ons gespecialiseerdrouteprogramma wordt de planning zo eco-efficiënt mogelijk gerealiseerd.

We streven ernaar om net zo veelzijdig en flexibel te zijn als de vele bedrijven die we bedienen. Er zijn niet veel andere bedrijven die ons dát nadoen!

Koffie bestellen wanneer het jou uitkomt

Van bestelling tot levering van de koffie, wij vinden het belangrijk een persoonlijk relatie op te bouwen, met vaste contactpersonen die vertrouwd zijn met jouw business. Je kan je bestelling 24/7 plaatsen via de Miko webshop, of via email of telefoon.

logo

Koffiemachines