Relax…it’s Miko coffee

creatieve ondersteuning

van je koffieproject

Home ⋅⋅Marketing support

Met koffie je zaak naar een hoger niveau tillen

Ook op marketingniveau bieden we met plezier persoonlijk advies aan. Wij houden niet van standaard voorstellen en begrijpen dat het koffiemerk moet kloppen bij de uitstraling van je bedrijf. Met onze jarenlange ervaring en mix van koffiemerken, zit je zeker goed bij Miko voor de koffie én voor de ondersteuning van het gekozen koffieconcept.

Koffiebeleving op de werkvloer

We denken graag met je mee over de koffiebeleving in je onderneming, en daar zijn we erg flexibel in. Ons team creatievelingen werkt graag een persoonlijk voorstel uit om jouw engagement voor Duurzaam Ondernemen (CSR) en Puro Fairtrade koffie te benadrukken. Of ze helpen je met een eigenzinnig plan om de karakteristieke pit van Bruynooghe te onderstrepen.

Gepersonaliseerde koffiemachines, posters, flyers, informatie voor de communicatie naar je medewerkers… Vraag ons naar de mogelijkheden!

Trouwe klanten voor je horecazaak

Ben je de uitbater van een horecazaak, dan weet je dat je je kan onderscheiden van anderen door de kwaliteit van de koffie en de manier waarop je die presenteert. Met een wisselende koffiekaart, lekkere en vernieuwende koffiespecialiteiten en met getrouwheidskaarten bouw je een trouw cliënteel op.

Miko’s marketing team ontwerpt visuals voor je om bijvoorbeeld de Italiaanse klasse-uitstraling van Grand Milano espresso te integreren in je horecazaak. Op een creatieve, boeiende manier helpen ze je klanten informeren en verleiden om te genieten van een tweede kopje koffie…

Creatieve koffieprojecten

Ons team houdt de vinger aan de pols en volgt de laatste trends in koffie nauw op.
Check onze social media kanalen voor de laatste blogs en berichten. Je vindt er regelmatig ook receptjes voor speciale koffies.

logo

Koffiemachines