Relax…it’s Miko coffee

Een overzicht van onze

Machines type koffie

De beste koffiemachines voor jouw zaak

Ons assortiment koffiemachines met bonen is van topkwaliteit en biedt diverse opties om aan de smaakvoorkeuren van jouw medewerkers en klanten te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een compacte en gebruiksvriendelijke machine voor een klein kantoor, of een geavanceerd systeem met meerdere functies voor een drukke bedrijfskantine, wij hebben de perfecte oplossing voor jou.

Koffieautomaten en espressomachines voor bedrijven, horeca, zorg instellingen ,...

Op zoek naar de perfecte kop koffie?

Ontdek onze hoogwaardige koffiemachines met bonen, ontworpen om jou een ongeëvenaarde smaakervaring te bieden. Geniet van versgemalen bonen en geniet van de perfect gebalanceerde aroma’s en intense smaken. Met onze geavanceerde technologie en gebruiksvriendelijke functies, kun je moeiteloos jouw favoriete koffie zetten, precies zoals jij het wilt. Investeer in een kwaliteitsvolle koffiemachine met bonen en maak elke ochtend een perfecte start met jouw favoriete kopje koffie.

Maak je geen zorgen over de installatie en het onderhoud van de koffiemachines met bonen – ons professionele team staat klaar om je te ondersteunen. We zorgen voor een snelle en vakkundige installatie en bieden regelmatig onderhoud en reparaties aan. Zo kun je altijd genieten van een perfect kopje koffie, zonder gedoe.

Persoonlijk advies

Bij Miko Coffee Service geniet je van een zorgeloze koffievoorziening van A tot Z. De customer service medewerkers van onze vriendelijke klantendienst staan je graag te woord voor snelle interventies, bestellingen en al je andere vragen.
Ben je klaar om jouw bedrijf naar een hoger level te tillen met de beste koffiemachines met bonen ? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen bij het vinden van de perfecte koffieoplossing voor jouw bedrijf.

Veel gestelde vragen over koffiemachines met bonen

Koffiebonen behouden hun smaak en aroma beter dan gemalen koffie. Door bonen te malen vlak voor het zetten van de koffie, kan de verse smaak behouden blijven.

Met bonen kun je vaak kiezen uit een breed scala aan smaken en variëteiten. Je kunt verschillende soorten bonen uit verschillende regio’s of brandingen proberen om de perfecte koffie naar jouw smaak te vinden.

Met een bonen koffiemachine kun je de maalgraad aanpassen aan jouw voorkeur. Dit stelt je in staat om de sterkte en de extractie van de koffie aan te passen voor een perfect kopje koffie.

Hoewel de aanschafprijs van een bonen koffiemachine vaak hoger is dan die van een machine met gemalen koffie, kunnen bonen op de lange termijn kostenefficiënter zijn. Gemalen koffie verliest sneller zijn smaak en aroma, waardoor het vaker vervangen moet worden. Bonen daarentegen blijven langer vers.

Het gebruik van bonen in plaats van voorgemalen koffie vermindert de hoeveelheid afval die wordt geproduceerd. Bonen kunnen worden gekocht in bulkverpakkingen, wat betekent dat er minder verpakkingen worden weggegooid.

 

koffiemachines met bonen
logo

Koffiemachines