Relax…it’s Miko coffee

Instant koffiemachines voor professioneel gebruik

Instant koffiemachines

In een wereld waar tijd extra kostbaar is en gemak vaak primeert, zijn instant koffiemachines een ware zegen voor iedere koffieliefhebber. Ook professionals zijn fan. Een instant koffie boet niet in aan smaak en kwaliteit. Deze innovatieve machines bieden een snel en eenvoudig alternatief voor traditionele koffiezetmethoden. Met een heel ruime keuze aan koffie en koffiespecialiteiten, is het aan jou om alles te ontdekken. Het bereiden van een heerlijke kop koffie is slechts een druk op de knop verwijderd.
instant koffiemachines

Voordelen van een instant koffiemachine

Wat maakt instant koffiemachines zo aantrekkelijk?

  • Veelzijdigheid: scala aan koffievariaties met een eenvoudige aanpassingen
  • Gebruiksvriendelijk: je hebt weinig expertise nodig om het toestel te bedienen
  • Snel: je geniet binnen enkele seconden van een heerlijk kopje koffie
  • Controle: over de maalgraad, de hoeveelheid suiker en de koffiesterkte
  • Flexibiliteit: Deze machines bieden vaak de mogelijkheid om verschillende soorten koffie te gebruiken, waardoor je kunt experimenteren met verschillende smaken en blends.

Gebruikstoepassingen voor instant koffiemachines

Instant koffiemachines geven jou dankzij de vele opties en mogelijkheden de kans om iedere klant dat heerlijke warme kopje koffie te schenken zoals hij of zij het het liefste drinkt.
De instant koffiemachines zijn bijzonder gebruiksvriendelijk. Daardoor is een instant koffiemachine de perfecte oplossing in verschillende omgevingen.

Een ander voordeel van instant koffiemachines is hun veelzijdigheid. Of je nu hunkert naar een klassieke zwarte koffie, een romige cappuccino of een aromatische latte, deze machines kunnen het. Dit zorgt voor een lekkere kop koffie volgens jouw persoonlijke smaak.

In je kantoor

Met een instant koffiemachine biedt je jouw medewerkers een makkelijke manier om een kwalitatief kopje koffie te drinken wanneer zij daar nood aan hebben. Een lekker kopje koffie om een werkdag op kantoor te beginnen of tijdens een interessant gesprek bij de koffiemachine. Ieder kantoor heeft nood aan goede koffie. Dat zal niemand betwisten.

Afhankelijk van het aantal werknemers en het aantal kopjes koffie dat zij dagelijks drinken, heb je de keuze uit een ruim aanbod aan toestellen met verschillende specificaties. Bied je werknemers of bezoekers de keuze uit tientallen verschillende opties en smaken.

Geen filters vervangen of wachten tot de koffie is doorgelopen. Dit maakt instant koffiemachines perfect voor drukke ochtenden op kantoor en andere situaties waarin snelheid essentieel is.

In de zorg

Een moment van rust met een heerlijke kop warme koffie is voor zowel patiënten,
bewoners, bezoekers als personeel van onschatbare waarde.
In de zorgsector is een doordachte aanpak van de koffievoorziening essentieel, gezien de specifieke eisen die zowel door wetgeving als praktijk gesteld worden.
Instant koffiemachines zijn een perfecte oplossing voor de hoge volumes en de snelheid waarmee koffie wordt gedronken in ziekenhuizen, rusthuizen en zorginstellingen. Zo wordt de kostbare tijd van het zorgpersoneel optimaal benut.
Een warm en smaakvol rustmoment, mogelijk gemaakt door een kwalitatieve koffiemachine, creëert een win-winsituatie voor alle betrokkenen.

Bekijk zeker ook onze koffiesystemen voor de zorgsector

Dit zijn de vragen die je best vooraf even beantwoordt:

  • Hoeveel kopjes koffie zet je per dag?
  • Hoeveel verschillende koffievarianten wil je aanbieden?
  • Wie gaat het toestel bedienen?
  • Wil je enkel koffie of ook andere warme dranken, zoals thee, soep of chocomelk?

Met de antwoorden op deze vragen kunnen onze adviseurs je perfect in de juiste richting wijzen.

Veel gestelde vragen over koffiemachines met instant koffie

Oploskoffie wordt geproduceerd met echte koffiebonen waarbij de oplosbare en vluchtige bestanddelen worden geëxtraheerd. Na extractie wordt het water verwijderd, waardoor poeder of geconcentreerd oplosbaar koffiepoeder ontstaat. Dit poeder wordt praktisch gedroogd voor ons gemak – voeg simpelweg water toe en je hebt een heerlijke kop koffie!

Aangezien de dosering van instant koffie zeer gering is, kun je uit één kilogram veel consumpties halen. Als we uitgaan van een kopje koffie van 120 cc, kun je met één kilo instant koffie gemiddeld 625 kopjes koffie zetten.

Bij het selecteren van het perfecte koffieapparaat is het essentieel om vooral te overwegen hoe je het apparaat wilt integreren in jouw omgeving. Neem even de tijd om je koffiebehoeften en voorkeuren te evalueren voordat je een keuze maakt voor een apparaat.

Om oploskoffie te produceren, begint men eerst met het zetten van koffie met behulp van een papieren filter, zij het op een grootschalige manier. Daarna wordt de koffie zodanig gedroogd dat er oploskoffie overblijft. Door simpelweg water toe te voegen, maak je er weer koffie van.

Hoewel sommigen mogelijk twijfels hebben over de smaak van instant koffie in vergelijking met traditioneel gezette koffie, hebben moderne instant koffiemachines aanzienlijke vooruitgang geboekt op het gebied van smaak en kwaliteit. Met behulp van geavanceerde technologieën en hoogwaardige ingrediënten zijn deze machines in staat om koffie te produceren die zelfs de meest veeleisende fijnproevers zal bekoren.

Professionele koffiemachines

Koffieautomaten van gerenommeerde merken zoals Eversys, Franke en Fiorenzato.

Commerciële formules

Voordelige formules op maat: huur, bruikleen, full service, ... Ev. inclusief reiniging en onderhoud.

Versgebrande koffie

Voor elk type koffiemachine hebben we de gepaste, versgebrande koffie in verschillende smaken.

Customer service

Miko's vriendelijke klantendienst helpt je graag bij vragen en bestellingen.

Persoonlijke aflevering

Je koffiebestellingen worden steeds door een vaste logistiek medewerker bij jou geleverd.

Technische service

Onze technische specialisten doorkruisen dagelijks het land en staan dus snel voor je klaar.

Wil je weten of een koffiemachine met instantkoffie iets voor u is? Dan neem je best contact op met onze adviseurs om je wensen te bespreken. Zij helpen je met plezier verder om de ideale koffiemachine voor jouw wensen te voorzien.

logo

Koffiemachines