Relax…it’s Miko coffee

Zet grote volumes koffie
met een voorgedoseerd koffiesysteem

Voorgedoseerde koffiemachine

Koffiesystemen met voorgedoseerde filters zijn de ideale manier om snel veel koffie te zetten. Met dit systeem heb je op korte termijn een grote hoeveelheid heerlijk koffie om veel mensen tegelijk van een heet kopje koffie te voorzien. 

Voorgedoseerde koffiesystemen zijn daardoor bijzonder interessant voor grote bedrijven, maar ook voor gebruik in een cafetaria, hotel, café of kantoor.

Onze koffiezetapparaten met voorgedoseerd systeem zijn voorzien van een geïsoleerd reservoir waarin de koffie uren lang lekker warm en heerlijk vers blijft.

koffiemachines met voorgedoseerd koffiesysteem

Voordelen van een voorgedoseerd koffiezetapparaat

Koffiesystemen met voorgedoseerde filterzakjes bieden veel voordelen in een omgeving waar je op korte tijd veel koffie wil zetten:

 • Korte opwarmtijd: tot 30 liter koffie per uur
 • Gebruiksgemak: makkelijk te bedienen
 • Consistente smaak en prestatie: iedere keer weer dezelfde heerlijke koffie
 • Vers gebrande koffie: maak gebruik van koffiefilters met onze kwalitatieve koffie
 • Onderhoudsvriendelijk: deze apparaten hebben weinig onderhoud nodig

Toepassingsmogelijkheden voor voorgedoseerde koffiezetapparaten

Voorgedoseerde koffiesystemen zijn ideaal voor gebruik in tal van omgevingen waar je op korte tijd veel koffie wil zetten. Denk maar aan het ontbijt in B&B’s en hotels.  Ook in bedrijven met heel wat vergaderruimtes en een bedrijfskantine, zijn deze apparaten populair. Maar je vindt ze evengoed in de leraarskamer op school, voor het ontbijt in een bedrijfskantine of bij de koffiebedeling in een zorginstelling of verzorgingstehuis.
Dat zijn natuurlijk niet de enige toepassingsmogelijkheden voor een voorgedoseerd koffiesysteem.

In je horecazaak

Horecazaken maken vaak gebruik van à-la-carte koffiezetapparaten, zoals volautomatische en halfautomatische espressomachines. Afhankelijk van het type service dat je aanbiedt in je horeca zaak, kan een voorgedoseerde koffiezet op piekmomenten een goede oplossing zijn. 

In hotels, waar meerdere gasten gelijktijdig aan het ontbijt aanschuiven of in horecazaken waar koffietafels of andere bijeenkomsten georganiseerd worden, komt een koffiezet met voorgedoseerde pouches perfect tot zijn recht. 

Dit type koffiezet voorziet je van 2 tot 8 liter koffie in enkele minuten tijd. Jij voorziet op jouw beurt je klanten snel van kwalitatieve koffie!

Bekijk de mogelijkheden voor je horeca zaak

 

In je bedrijf

Bedrijven waar gasten of werknemers in grotere aantallen gelijktijdig om een kopje koffie komen, hebben zeker baat bij het gebruik van een voorgedoseerd systeem. Je hoeft je met deze koffiezet geen zorgen te maken om de koffie, want die zet je met een druk op de knop in werking. 

Zo kan jij je bezig houden met de ontvangst van je gasten of andere zaken die je aandacht vereisen. De koffie, die is snel klaar om te serveren!

Voorgedoseerde koffiesystemen zijn interessant voor een bedrijfskantine of bedrijfsrestaurant, maar ook in een omgeving waar personeelsleden de hele voormiddag binnen druppelen om hun kopje koffie bij te vullen. In de thermos blijft de koffie verscheidene uren warm en vers.In je kantoor

Ook op kantoor is een voorgedoseerd koffiezetapparaat een zorgeloze manier om altijd weer dezelfde, kwalitatief hoogstaande koffie te serveren aan je personeel en bezoekers. 

Installeer een koffiezet met voorgedoseerde pouches in je keuken en zet iedere dag, met één druk op de knop, de juiste hoeveelheid koffie voor de hele dag. In de bijhorende thermos blijft de koffie vele uren warm en vers. Zo kunnen jouw medewerkers en gasten de hele dag genieten van een kopje koffie, zonder dat ze daar al te veel moeite voor moeten doen.In de zorg

Een smakelijke kop warme koffie biedt een moment van verademing voor patiënten, bewoners, bezoekers en personeel in de zorg.

De zorgsector vergt een specifieke benadering als het gaat om koffie, niet alleen vanwege wettelijke vereisten, maar ook vanwege de unieke omstandigheden die er heersen.

Een koffiemachine met voorgedoseerd koffiesysteem is ideaal voor de hoge doorloopsnelheden en de constante vraag naar koffie in ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en andere zorginstellingen. Dankzij de voorgedoseerde pouch met vers gebrande koffie die in de filterhouder gaat, heb je in geen tijd een kan heerlijk geurende filterkoffie.

Een warme en smaakvolle pauze, dankzij een hoogwaardige koffiemachine, draagt bij aan het welzijn van iedereen betrokken bij de zorg, waardoor het een win-winsituatie wordt.


Bekijk zeker ook onze  koffiesystemen voor de zorgsector Een voorgedoseerd koffiezetapparaat voor jouw onderneming

Is een koffiezetapparaat met voorgedoseerde pouches de ideale oplossing voor jouw onderneming? Afhankelijk van jouw specifieke noden en wensen, past dit type apparaat perfect. Maar het kan natuurlijk ook dat je beter kiest voor een ander type toestel, zoals een volautomatische espressomachine of piston koffiezet. Misschien kies je zelfs voor een warme dranken automaat.

Een koffiezet met voorgedoseerde pouches is ideaal voor je onderneming als je:

 • Op korte tijd veel kwalitatieve koffie nodig hebt
 • Geen behoefte hebt aan tientallen koffie varianten

Twijfel je nog over jouw specifieke koffie noden en weet je niet zeker welk type koffiezetapparaat je juist nodig hebt? Neem gerust contact op met onze adviseurs. Ze kunnen je helpen om de juiste keuze te maken op basis van jouw specifieke vereisten.

Veelgestelde vragen over onze voorgedoseerde koffiemachines

Ja. Deze systemen zijn bijzonder gebruiksvriendelijk. 

Het gebruiksgemak zit vooral in het feit dat je met een enkele opstart meteen verscheidene liters koffie zet. In enkele simpele stappen voorzie je een heleboel mensen snel van hun heerlijke warme drankje. 

 1. Giet water in het water reservoir
 2. Plaats een voorgedoseerde pouch in de daarvoor voorziene ruimte
 3. Zet de thermos onder de filterhouder
 4. Zet het toestel in werking en wacht tot de koffie is doorgelopen

Met een voorgedoseerd koffiezetapparaat zet je bij iedere batch dezelfde kwalitatieve koffie. Als je telkens dezelfde pouches gebruikt, kan je rekenen op een consistent hoge kwaliteit. 

Het is wel mogelijk om af te wisselen en regelmatig voor andere pouches te kiezen, maar gemiddeld mag je uitgaan van een grote hoeveelheid koffie met dezelfde smaak.

Voorgedoseerde koffiesystemen zijn bijzonder kosteneffectief. 

De kostenbesparing zit vooral in deze voordelen:

 • Weinig handelingen nodig om veel koffie te zetten
 • Lage foutmarge doordat alles afgemeten wordt
 • Geen verspilling met voorgedoseerde pouches
 • Lage werkingskost
 • Weinig onderhoudskosten

 

Professionele koffiemachines

Koffieautomaten van gerenommeerde merken zoals Eversys, Franke en Fiorenzato.

Commerciële formules

Voordelige formules op maat: huur, bruikleen, full service, ... Ev. inclusief reiniging en onderhoud.

Versgebrande koffie

Voor elk type koffiemachine hebben we de gepaste, versgebrande koffie in verschillende smaken.

Customer service

Miko's vriendelijke klantendienst helpt je graag bij vragen en bestellingen.

Persoonlijke aflevering

Je koffiebestellingen worden steeds door een vaste logistiek medewerker bij jou geleverd.

Technische service

Onze technische specialisten doorkruisen dagelijks het land en staan dus snel voor je klaar.

Twijfel je nog over jouw specifieke koffie noden en weet je niet zeker welk type koffiezetapparaat je juist nodig hebt? Neem gerust contact op met onze adviseurs. Ze kunnen je helpen om de juiste keuze te maken op basis van jouw specifieke vereisten.

logo

Koffiemachines