Relax…it’s Miko coffee

Professionele koffiemachines met capsulesysteem

Koffiemachines met capsules

Koffiemachines met capsules zijn bijzonder populair dankzij de ruime variatie aan beschikbare smaken en het ultieme gebruiksgemak. In de meeste keukens in België (en Europa) vind je dan ook een capsule koffieapparaat terug. Maar deze apparaten zijn niet alleen interessant voor gebruik in je eigen woning. Ze hebben ook tal van voordelen in een professionele omgeving, zoals de wachtruimte van je bedrijf, de cafetaria in je kantoor en in je horeca zaak. 

Voordelen van een koffiezetapparaat met capsules

Het gebruik van capsules voor een heerlijk kopje koffie biedt eigenlijk alleen maar voordelen. 

  • Ruim aanbod aan smaken: kies uit een dozijn aan smaken en geuren
  • Gebruiksvriendelijk: je hebt geen expertise nodig
  • Volautomatisch: simpel, met één druk op de knop
  • Snel: je geniet binnen enkele seconden van een heerlijk kopje koffie 
  • Onderhoudsvriendelijk: minder onderhoud nodig dan koffiemachines met bonen

Toepassingsmogelijkheden voor professionele koffiemachines met capsules

Dankzij het hoge gebruiksgemak en de lage onderhoudskosten is een capsule koffiezetapparaat de ideale oplossing voor een verscheidenheid aan omgevingen. 

Iedereen kan makkelijk werken met dit type koffiezet. Je hebt dus geen personeel nodig om koffie te voorzien in een wachtruimte of cafetaria, maar ook in je horecazaak kan jouw personeel meteen vlot aan de slag met dit type apparaten.

koffiemachine met capsules

In je horecazaak

In horeca zaken zien we veelal volautomatische en halfautomatische espressomachines, maar dat is niet altijd de beste oplossing. In veel gevallen volstaat het gebruik van een koffiemachine met capsule systeem. Het is makkelijker en gebruiksvriendelijker voor je personeel. 

Zet een breed aanbod aan koffiesoorten op je kaart, zonder dat je daar extra barista’s voor hoeft aan te werven!

Bovendien is het vaak goedkoper in aankoop. Wanneer je tussen de 30 en 60 kopjes koffie per dag zet, is een koffiezet met capsules zeker het overwegen waard.

Bekijk de koffiezetapparaten voor horecazaken

In je bedrijf

Een capsule koffiezet is de ideale manier om je bezoekers en personeelsleden een heerlijk kopje koffie aan te bieden. 

Dit type toestellen is ideaal voor een wachtruimte of personeelsruimte waar jouw medewerkers zich kunnen bedienen van hun favoriete koffiesmaak of waarmee je bezoekers kan verwennen tijdens hun bezoek aan jouw onderneming.

In je kantoor

Er is niets beter om de maandagochtend blues op kantoor te breken dan een heerlijk kopje kwalitatieve koffie. En daar heb je helemaal geen extra keukenpersoneel voor nodig. Laat je medewerkers kiezen uit een assortiment aan lekkere koffiecapsules.

Een capsule koffiezet past perfect in de keuken of wachtruimte van je kantoor. De capsule toestellen lenen zich perfect voor self-service zodat iedereen zichzelf kan voorzien van het perfecte kopje koffie.

In de zorg

Een heerlijke kop warme koffie biedt patiënten, bewoners, bezoekers en personeel een moment van ontspanning en genot.

In de zorgsector is een doordachte aanpak van de koffievoorziening van groot belang, niet alleen vanwege wettelijke voorschriften, maar ook vanwege de specifieke behoeften die er spelen.

Een koffiemachine met capsule systeem versterkt het huiselijke en warme gevoel. In een omgeving waar vaak alles voor hen wordt gedaan, kunnen bewoners net zoals ze dat vroeger thuis deden, zelf hun kopje koffie zetten. Voor het verplegend personeel vormt de ruimere keuze van een capsulesysteem in de koffiekamer vaak dat extra warme gebaar om er daarna terug in te vliegen. 

Een kwalitatieve koffiemachine zorgt voor een warm en smaakvol moment van rust, wat voor alle betrokkenen een waardevolle situatie oplevert.

Bekijk zeker ook onze  koffiesystemen voor de zorgsector

Beste capsule koffiemachine voor jouw zaak

Ben je op zoek naar een gebruiksvriendelijk koffieapparaat dat niet al te veel onderhoud en aandacht nodig heeft, maar wel voldoende kopjes koffie per dag kan zetten in een professionele omgeving? Dan is een koffiezetapparaat met capsules de ideale oplossing voor jouw noden. 

Voor horecazaken, personeelskeukens, wachtruimtes en kantines op kantoor is het vaak de perfecte manier om zonder veel zorgen toch kwalitatieve koffie aan te bieden aan je werknemers, bezoekers en gasten.

Veelgestelde vragen over onze capsule koffiemachines

Capsule koffiezetapparaten zijn de meest gebruiksvriendelijke toestellen in ons gamma.
Deze apparaten wijzen in principe zichzelf uit. Twijfel je bij een eerste gebruik toch? Dan is er altijd nog de handleiding. Zo geniet je snel van dat heerlijke kopje koffie, zonder tussenkomst van een servicetechnieker.

Capsule koffiezetapparaten zijn bijzonder gebruiksvriendelijk en hebben weinig onderhoud nodig. Ze kunnen makkelijk door iedere werknemer of bezoeker bediend worden.

De toetsen op het apparaat moeten slechts één keer ingesteld worden. Daarna is het toestel te bedienen met de spreekwoordelijke druk op de knop. 

Capsulemachines bieden vooral een makkelijke manier om te variëren. Het is namelijk bijzonder makkelijk om een ander type koffie te zetten, zonder dat je daar al te veel moeite voor hoeft te doen. 

Je zet makkelijk een kopje zwarte koffie of voegt probleemloos melk toe. Dit type apparaten is bovendien ook geschikt voor gebruik met warm water, zodat ook het zetten van thee een sinecure is.

Capsule koffiezetapparaten zijn bijzonder kostenefficiënt. Ze zijn een stuk voordeliger in aankoop dan vele andere koffiezetapparaten. Dit type toestellen hebben de perfecte balans voor een omgeving waar dagelijks 30 tot 60 kopjes koffie gezet worden. 

Professionele koffiemachines

Koffieautomaten van gerenommeerde merken zoals Eversys, Franke en Fiorenzato.

Commerciële formules

Voordelige formules op maat: huur, bruikleen, full service, ... Ev. inclusief reiniging en onderhoud.

Versgebrande koffie

Voor elk type koffiemachine hebben we de gepaste, versgebrande koffie in verschillende smaken.

Customer service

Miko's vriendelijke klantendienst helpt je graag bij vragen en bestellingen.

Persoonlijke aflevering

Je koffiebestellingen worden steeds door een vaste logistiek medewerker bij jou geleverd.

Technische service

Onze technische specialisten doorkruisen dagelijks het land en staan dus snel voor je klaar.

Wil je weten of een koffiemachine met capsules iets voor u is? Dan neem je best contact op met onze adviseurs om je wensen te bespreken. Zij helpen je met plezier verder om de ideale koffiemachine voor jouw wensen te voorzien. 

logo

Koffiemachines