Relax…it’s Miko coffee

Professionele koffiemachines met gemalen koffie

Koffiezetapparaat met gemalen koffie

Je bent op zoek naar een professionele koffiemachine voor jouw onderneming en je kiest liefst voor een gebruiksvriendelijk toestel dat makkelijk te onderhouden is? Een koffiemachine met gemalen koffie is een veilige keuze die veel voordelen biedt aan de gebruiker. 

Met gemalen koffie bedien je gasten of werknemers van lekkere koffie zonder dat je daar al te veel moeite voor moet doen. Het is een zorgeloze manier om kwalitatief hoogstaande koffie te voorzien, terwijl jij je ondertussen met jouw expertise kan bezig houden.

koffiemachines met gemalen koffie

Voordelen van een koffiezetapparaat met gemalen koffie

Gemalen koffie brengt heel wat voordelen met zich mee. De verschillende soorten koffiebonen zijn alvast voor je gemengd  tot een unieke koffiemelange en jij kiest zelf snel en makkelijk welke gemalen koffie je wil serveren. Wil je na een tijdje overstappen op een andere blend? Dat kan perfect!
  • Ruim aanbod aan blends: je kiest de gemalen koffie die je lekker vindt
  • Gebruiksgemak: makkelijk bijvullen en makkelijk in gebruik
  • Onderhoudsvriendelijk: minder onderhoud nodig dan koffiemachines met bonen
  • Flexibel: koffiesterkte per consumptie vrij te kiezen

Toepassingsmogelijkheden voor professionele koffiemachines met gemalen koffie

Koffiezetapparaten met gemalen koffie hebben een breed scala aan gebruiksmogelijkheden. In de meeste gevallen heb je bij deze koffiezetapparaten de mogelijkheid om te kiezen welk type koffie je wil gebruiken: gemalen koffie, koffiebonen of instant koffie. 

Dankzij dit ruime spectrum aan mogelijkheden is een koffiezetapparaat met gemalen koffie ruim inzetbaar. Denk maar aan horeca zaken, hotel lounges, wachtzalen in een ziekenhuis, kantoorruimtes, etc.In je bedrijf

Koffiezetapparaten die gebruik maken van reeds gemalen koffiebonen zijn de ideale manier om je personeel en gasten te verlekkeren met een smakelijk kopje koffie zonder dat je extra personeel moet inhuren om die koffie te voorzien. 

De koffiemachines van Miko zijn gebruiksvriendelijk. Je kunt bovendien ook rekenen op een tijdig onderhoud door onze experts. Zo weet je zeker dat de koffie die jij aanbiedt in je bedrijf altijd van de hoogst mogelijke kwaliteit is.  In je kantoor

Ook op kantoor kies je graag voor een makkelijke oplossing waar je zo weinig mogelijk naar hoeft om te kijken. Je kiest de gemalen koffie blend die op dit moment de voorkeur van je medewerkers geniet en voorziet de perfecte koffie voor iedereen. 

De koffiezetapparaten met gemalen koffie bieden veelal de mogelijkheid om ook andere warme dranken te voorzien. Zo voorzie je meteen andere warme specialiteiten, zoals thee of chocomelk.In de zorg

Zowel voor patiënten, bewoners, bezoekers als personeel biedt een lekkere kop warme koffie een rustmoment. De zorgsector vereist ook qua koffievoorziening een specifieke aanpak. Er is niet alleen de wetgeving die specifieke eisen stelt.

Zo voldoet een koffiemachine met gemalen koffie ook perfect aan de grote volumes en de snelheid waarmee er in ziekenhuizen, rusthuizen en zorginstellingen koffie gedronken wordt. Op die manier is de weinige tijd die het zorgpersoneel vaak maar heeft, optimaal benut.

Een warm en smaakvol rustmoment dankzij een kwalitatieve koffiemachine is een win-winsituatie voor alle betrokkenen.

Bekijk zeker ook onze koffiesystemen voor de zorgsector. 

Beste koffiezet met gemalen koffie voor jouw zaak

Weet je nog niet helemaal zeker welk apparaat het best bij jouw zaak past? Om te bepalen welk toestel je nodig hebt, denk je best alvast na over deze vragen:

  • Hoeveel kopjes koffie wil je per dag zetten?
  • Hoeveel verschillende specialiteiten / drankjes wil je kunnen zetten?
  • Wil je nog iets anders serveren naast koffie?
  • Wil je koffie aanbieden in één ruimte?

Twijfel je of heb je vragen over de mogelijkheden? Onze adviseurs staan je graag bij tijdens je zoektocht naar de perfecte koffiemachine voor jouw onderneming.

Veelgestelde vragen over onze koffiemachines met gemalen koffie

Gemalen koffie zijn koffiebonen die al gemalen zijn. In de meeste gevallen bestaat gemalen koffie uit een mix aan verschillende bonen, ook wel een blend genoemd. 

Gemalen koffie is gebruiksvriendelijk en sneller omdat er een stap minder is waar je over moet nadenken. 

Koffiebonen hebben dan weer als voordeel dat je zelf meer inspraak hebt in de exacte smaak en dat ze langer vers blijven.

Niet helemaal.

Filterkoffie wordt gezet met gemalen koffie, maar de termen hebben in principe een verschillende betekenis. Filterkoffie is koffie die je zet door gemalen koffie in een papieren filter te scheppen. Daar giet je zachtjes heet water overheen om de uiteindelijke koffie te verkrijgen.

Gemalen koffie is het resultaat van het malen van koffiebonen. De gemalen koffie kan een verschillende maalgraad hebben, van erg fijn tot erg grof. Gemalen koffie kan in verschillende types koffiezetapparaten gebruikt worden.

Onze technici stellen de maalgraad van het toestel in voor jouw specifieke wensen en noden. Het is niet aangewezen dat je zelf deze instellingen nog wijzigt nadat het toestel geïnstalleerd is.

Wil je meer inspraak in de exacte maalgraad van jouw koffiemachine? Dan neem je best contact op met onze adviseurs om je wensen te bespreken. Zij helpen je met plezier verder om de ideale koffiemachine voor jouw wensen te voorzien. In de meeste gevallen heb je meer inspraak in de instellingen en maalgraad wanneer je kiest voor een koffiemachine met bonen.

Professionele koffiemachines

Koffieautomaten van gerenommeerde merken zoals Eversys, Franke en Fiorenzato.

Commerciële formules

Voordelige formules op maat: huur, bruikleen, full service, ... Ev. inclusief reiniging en onderhoud.

Versgebrande koffie

Voor elk type koffiemachine hebben we de gepaste, versgebrande koffie in verschillende smaken.

Customer service

Miko's vriendelijke klantendienst helpt je graag bij vragen en bestellingen.

Persoonlijke aflevering

Je koffiebestellingen worden steeds door een vaste logistiek medewerker bij jou geleverd.

Technische service

Onze technische specialisten doorkruisen dagelijks het land en staan dus snel voor je klaar.

Twijfel je of heb je vragen over de mogelijkheden? Onze adviseurs staan je graag bij tijdens je zoektocht naar de perfecte koffiemachine voor jouw onderneming.

logo

Koffiemachines