Relax…it’s Miko coffee

Koffie accessoires en toebehoren

Koffieaccessoires

Ongeacht welk type koffiezetapparaat je geselecteerd hebt om jouw onderneming van heerlijke koffie te voorzien, er moeten altijd extra’s en koffie accessoires zijn!

Denk maar aan alles wat je nodig hebt om die koffie te drinken: tassen, tassenwarmers, lepeltjes en nog meer. Bekijk dus zeker de Miko accessoires om jouw setup compleet te maken.

Welke koffie accessoires heb je nodig in je zaak?

Afhankelijk van de services en producten die je aanbiedt in jouw zaak, heb je andere accessoires en toebehoren nodig. Hier vind je een greep uit ons aanbod aan toebehoren. 

Tassenwarmers

Een tassenwarmer is essentieel voor ondernemers die bekend willen staan om hun perfecte kopjes koffie. Een voorverwarmde tas is een manier om ervoor te zorgen dat de crèmelaag op je koffie voldoende lang intact blijft. 

In ons assortiment kies je uit verschillende types en modellen om je kopjes warm te houden tot je ze gebruikt. 

Boiler

Naast koffie drinken je klanten ook eens graag een thee of ander drankje waarvoor je warm water nodig hebt. Daarom is het van belang dat je ook een boiler voor warm water voorradig hebt om de bestellingen van je gasten te verwerken.

Met een boiler voorzie je jouw zaak van voldoende warm water om heel wat mensen te bedienen op korte tijd.

Percolator

Een percolator is de perfecte oplossing voor omgevingen waar je op korte tijd veel koffie wil zetten. Denk maar aan grote groepen bezoekers die gelijktijdig van koffie voorzien moeten worden. 

Percolators zijn de ideale oplossing voor congresruimtes, bedrijfskantines, sport cafetaria’s en nog veel meer drukke omgevingen.

Espressomolen

Een kwalitatieve espressomolen helpt je om jouw bonen perfect te malen in een handomdraai, letterlijk en figuurlijk. De Miko espressomolen is minutieus in te stellen voor de perfecte maling van de door jou geselecteerde bonenmelange.

Stel de maalgraad traploos in om de ideale grain te bepalen die je nodig hebt voor jouw espresso apparaat en verkrijg iedere keer opnieuw een constante dosering van dezelfde hoge kwaliteit.

Lattiz melkopschuimer

De Lattiz melkopschuimer is een melkschuimmachine ontwikkeld voor de horeca. Met één simpele druk op de knop levert het ook de niet-barista de gewenste hoeveelheid melkschuim van topkwaliteit. Met deze melkopschuimer kies je niet alleen zelf de hoeveelheid, maar ook het schuimpercentage bepaal je helemaal zelf.

Bovendien zit de duurzame koemelk in een milieuvriendelijke verpakking die een houdbaarheid tot wel tien dagen garandeert. De automatische spoelfunctie ontslaat je van nog extra afwas. Tijd voor een koffie?

Toebehoren

Naast de broodnodige apparatuur kan je bij Miko ook terecht voor andere koffie accessoires die je nodig hebt naast je koffiezetapparaat. Denk maar aan porties melk, suiker of lepeltjes. Al deze attributen bestel je moeiteloos via jouw persoonlijk adviseur.

In je horecazaak

Iedere horecazaak zorgt ervoor dat alle geserveerde producten een consistente hoogstaande kwaliteit hebben. In deze omgeving is een boiler en tassenwarmer alvast een onmisbaar accessoire. Daarnaast heb je ook behoefte aan allerlei extra’s die je gasten gebruiken bij hun koffie, zoals voorgedoseerde melk en suiker.

Bekijk zeker even ons aanbod aan accessoires voor horeca zaken

In je bedrijf

In je bedrijf wordt iedere dag behoorlijk wat koffie gedronken door je medewerkers, bezoekers en gasten. Ook zij hebben nood aan kwalitatieve accessoires en extra’s om hun koffiebeleving aangenaam of zelfs memorabel te maken. 

Zorg dat je voorziet in hun wensen en behoeften door je aanbod aan de juiste accessoires op peil te houden.In je kantoor

Voorzie je personeel op kantoor van een uitgebreide koffie ervaring, iedere dag opnieuw. Naast kwalitatieve koffie kan je hen ook verwennen met drankjes die bereid worden met warm water door een boiler te installeren. Voor de cafetaria kan je dan weer een tassenwarmer en percolator installeren.Wie kan gebruik maken van deze koffie accessoires?

Deze koffie accessoires zijn geschikt voor professioneel gebruik en veelvuldig dagelijks gebruik. Daardoor zijn ze dan ook ideaal voor gebruik in horeca ondernemingen, bedrijven, kantoren en zorginstellingen. 

Veelgestelde vragen over onze koffie accessoires

Ja. Naast de extra toestellen, zoals de tassenwarmers, percolators, boilers en esspressomolen kan je bij Miko ook terecht voor noodzakelijke accessoires die de koffie ervaring van je gasten naar een hoger niveau tillen. 

Miko voorziet je bovendien ook van alle andere koffie-bijproducten die je nodig hebt. Denk maar aan koffiekopjes, suikersticks, koekjes, thee, …

Alles wat je nodig hebt om je gasten en werknemers te voorzien van een heerlijke koffie ervaring kan je vinden bij Miko!

Het benodigde toebehoren is afhankelijk van je specifieke setup en de behoeften van jouw gasten en klanten. Om er voor te zorgen dat je de ideale combinatie van koffiezetapparaten en toebehoren in huis haalt, neem je best contact op met één van onze ervaren adviseurs.

We luisteren graag naar jouw wensen en noden en spelen in op de specifieke behoeften binnen jouw omgeving.

Professionele koffiemachines

Koffieautomaten van gerenommeerde merken zoals Eversys, Franke en Fiorenzato.

Commerciële formules

Voordelige formules op maat: huur, bruikleen, full service, ... Ev. inclusief reiniging en onderhoud.

Versgebrande koffie

Voor elk type koffiemachine hebben we de gepaste, versgebrande koffie in verschillende smaken.

Customer service

Miko's vriendelijke klantendienst helpt je graag bij vragen en bestellingen.

Persoonlijke aflevering

Je koffiebestellingen worden steeds door een vaste logistiek medewerker bij jou geleverd.

Technische service

Onze technische specialisten doorkruisen dagelijks het land en staan dus snel voor je klaar.

Neem gerust contact op voor gepersonaliseerd advies. Onze koffiespecialisten helpen je met plezier verder om de ideale koffie set up voor jouw situatie te voorzien.

logo

Koffiemachines