Relax…it’s Miko coffee

Volautomatische koffiemachines voor professioneel gebruik

Volautomatische espressomachine

Volautomatische koffiemachines zijn de norm voor professioneel gebruik. Ze werken met verse koffiebonen en zorgen voor een heerlijk en verfijnd kopje koffie. De volautomatische espressomachines bieden een ruim aanbod aan mogelijkheden, smaken en varianten. Je hebt namelijk heel wat mogelijkheden met één type koffiebonen, maar je kunt ook makkelijk verschillende types bonen proberen om jouw ultieme smaak te vinden.

Voordelen van een volautomatisch koffiemachine

Volautomatische espressomachines brengen heel wat voordelen met zich mee. 

 • Veel opties en mogelijkheden: minutieus in te stellen voor de perfecte smaak
 • Gebruiksvriendelijk: je hebt weinig expertise nodig om het toestel te bedienen
 • Volautomatisch: een kopje koffie met een simpele druk op de knop
 • Snel: je geniet binnen enkele seconden van een heerlijk kopje koffie 
 • Professioneel: must-have in een professionele omgeving

Gebruikstoepassingen voor volautomatische koffiemachines

Volautomatische koffiemachines met verse bonen zijn een must-have in een professionele omgeving. Het hoge gebruiksgemak zorgt ervoor dat je jouw personeel relatief snel aan de slag kan laten gaan met dit type toestellen. 

De volautomatische koffiemachines zijn bijzonder gebruiksvriendelijk. Je krijgt een kopje koffie met één druk op de knop, zonder dat je daar verder iets voor moet doen. Daardoor is een volautomatische espressomachine de perfecte oplossing in verschillende omgevingen.volautomatische koffiemachine

In je horecazaak

In horeca zaken zien we veelal volautomatische of halfautomatische espressomachines verschijnen, wat de ideale oplossing is voor horecaondernemers die kwalitatief hoogstaande koffie willen aanbieden in hun zaak. 

Een volautomatische espressomachine is de ideale oplossing voor de meeste horeca omgevingen. Dit type apparaten biedt veel mogelijkheden en diversiteit. Of je nu 50 of 250 kopjes koffie per dag zet, in het aanbod van Miko vind je het perfecte apparaat voor jouw zaak.

Bekijk volautomatische espressoapparaten voor de horecaIn je kantoor

Een lekker kopje koffie om een werkdag op kantoor te beginnen of een interessant gesprek bij de koffieautomaat. Ieder kantoor heeft nood aan goede koffie. Dat zal niemand betwisten. Met een volautomatische espressomachine biedt je jouw medewerkers een makkelijke manier om een kwalitatief kopje koffie te drinken wanneer zij daar nood aan hebben. Bied je werknemers of bezoekers de keuze uit tientallen verschillende opties en smaken. 

Afhankelijk van het aantal werknemers of het aantal kopjes koffie dat zij consumeren op dagelijkse basis, heb je de keuze uit een ruim aanbod aan toestellen met verschillende specificaties.

In de zorg

Zowel voor patiënten, bewoners, bezoekers en personeel biedt een lekkere kop warme koffie een rustmoment.

De zorgsector vereist ook qua koffievoorziening een specifieke aanpak. Er is niet alleen de wetgeving die specifieke eisen stelt.

Zo voldoet een volautomatische espressomachine ook perfect aan de grote volumes en de snelheid waarmee er in ziekenhuizen, rusthuizen en zorginstellingen koffie gedronken wordt. Op die manier is de weinige tijd die het zorgpersoneel vaak maar heeft, optimaal benut.

Een warm en smaakvol rustmoment dankzij een kwalitatieve koffiemachine is een win-winsituatie voor alle betrokkenen.

Bekijk zeker ook onze  koffiesystemen voor de zorgsector 

Eindeloos veel mogelijkheden met een volautomatische koffiemachine

De volautomatische espressomachine is werkelijk de crème de la crème op gebied van koffieapparaten. De mogelijkheden zijn dan ook erg breed. 

Zo heb je al een apparaat vanaf een verbruik van 30 kopjes per dag. Grootverbruikers kunnen ook kiezen voor een apparaat dat probleemloos meer dan 250 kopjes koffie per dag zet. 

Ook op gebied van koffievarianten haal je met een volautomatisch apparaat de ideale set-up binnen. Waar de kleinere apparaten tot 12 verschillende koffievarianten kunnen bereiden, heb je met de grotere toestellen de keuze uit 45 verschillende drankopties.

Veelgestelde vragen over onze volautomatische koffiemachines

Het beste toestel is natuurlijk dat toestel dat best past bij jouw wensen en noden. Eerst en vooral moet je rekening houden met het benodigde aantal kopjes koffie per dag. Daarnaast is er ook het aantal gewenste varianten. 

Ben je op zoek naar een kwalitatief hoogstaand koffieapparaat voor jouw druk bezochte horeca zaak? Of zoek je eerder een koffiezet voor je kantoor met 25 medewerkers? 

Twijfel je over de juiste keuze van toestel voor jouw specifieke vereisten? Neem dan gerust contact op met onze adviseurs. We geven je graag wat meer informatie over de mogelijkheden.Bij correct gebruik heeft een espressomachine een gemiddelde levensduur van 8 jaar.

Natuurlijk zijn er enkele factoren die invloed hebben op de uiteindelijke levensduur van het toestel:

 • Gebruiksintensiteit van het toestel
 • Correct en zorgvuldig onderhoud
 • Merk en bouwkwaliteit
 • Etc.

Bij het kiezen van het ideale koffieapparaat moet je vooral rekening houden met hoe jij het toestel gaat implementeren in je omgeving. Bekijk even je noden en behoeften op gebied van koffie voordat je een apparaat selecteert. 

Dit zijn de vragen die je best vooraf even beantwoordt:

 • Hoeveel kopjes koffie zet je per dag?
 • Hoeveel verschillende koffievarianten wil je aanbieden? 
 • Wie gaat het toestel bedienen?

Met de antwoorden op deze vragen kunnen onze adviseurs je perfect in de juiste richting wijzen. Neem gerust contact op voor gepersonaliseerd advies.

Professionele koffiemachines

Koffieautomaten van gerenommeerde merken zoals Eversys, Franke en Fiorenzato.

Commerciële formules

Voordelige formules op maat: huur, bruikleen, full service, ... Ev. inclusief reiniging en onderhoud.

Versgebrande koffie

Voor elk type koffiemachine hebben we de gepaste, versgebrande koffie in verschillende smaken.

Customer service

Miko's vriendelijke klantendienst helpt je graag bij vragen en bestellingen.

Persoonlijke aflevering

Je koffiebestellingen worden steeds door een vaste logistiek medewerker bij jou geleverd.

Technische service

Onze technische specialisten doorkruisen dagelijks het land en staan dus snel voor je klaar.

Heb je vragen over de mogelijkheden? Onze adviseurs staan je graag bij tijdens je zoektocht naar de perfecte volautomaat voor jouw onderneming. Neem gerust contact op voor gepersonaliseerd advies.

logo

Koffiemachines