Relax…it’s Miko coffee

Professionele warme dranken automaat

Warme dranken automaat

Wil je naast de populaire koffie ook graag andere warme dranken aanbieden aan je personeel, bezoekers of gasten? Dan is een warmedrankenautomaat de perfecte oplossing voor jouw catering behoeften. 

Er bestaan verschillende opties, zoals een koffiemachine met warm water functie, waardoor je ook thee en oplossoep kan serveren, maar in ons assortiment vind je ook de full service warmedrankenautomaat die allerlei warme drankjes serveert.warme dranken automaten

Voordelen van een warmedrankenautomaat

De installatie van een uitgebreid toestel dat je van warme dranken voorziet, geeft je de mogelijkheid om meer aan te bieden dan enkel koffie.

  • Verscheidene opties voor warme dranken: koffie, thee, soep, chocomelk
  • Gebruiksgemak: warme drankjes met een druk op de knop
  • Onderhoudsvriendelijk: automatische reinigingscyclus
  • Snelle bediening: je hebt binnen enkele seconden je warme drankje in de hand
  • Keuzemogelijkheden: uit toestellen met bonen, gemalen of instant koffie

Professionele toepassingsmogelijkheden

De diversiteit aan verschillende warme drankjes zorgt ervoor dat dit toestel in iedere professionele omgeving perfect tot zijn recht komt. De meeste bedrijfsomgevingen vragen om toestellen die meer kunnen dan alleen koffie zetten. 

Je gasten willen misschien liever thee of chocomelk drinken. Dit zijn de mogelijke toepassingsgebieden voor de automaat voor warme dranken.In je bedrijf

In een wachtruimte of personeelscafetaria is een compact maar compleet toestel vaak de perfecte oplossing om in de noden van een groot publiek te voorzien. Met een automaat voor warme dranken kunnen bezoekers of werknemers zichzelf bedienen van een drankje naar keuze terwijl ze wachten of pauzeren.

In je kantoor

Het lijkt soms alsof de meeste van je werknemers zich ‘s ochtends te goed doen aan een lekker kopje koffie, maar toch zijn er ook heel wat geïnteresseerden in een kopje thee of een chocomelk, zeker tijdens de koudere wintermaanden.

Daarom is de veelzijdige automaat die een verscheidenheid aan warme drankjes serveert de ideale oplossing voor ieder kantoor. Zo kan iedereen zichzelf bedienen met een drankje dat past bij hun stemming en het tijdstip. 

In de zorg

Een heerlijke kop warme koffie biedt zowel patiënten, bewoners, bezoekers als personeel een welverdiend rustmoment.

In de zorgsector is een doordachte aanpak van koffievoorziening essentieel. Naast de wettelijke vereisten zijn er specifieke behoeften waarmee je best rekening houdt.

Een warme dranken automaat is perfect geschikt voor de grote volumes en de snelle consumptie in ziekenhuizen, rusthuizen en zorginstellingen. Zo wordt de kostbare tijd van het zorgpersoneel optimaal benut.

De automaat biedt een ongezien aanbod aan heerlijke koffies op basis van espressobonen, versgemalen (fresh brew) koffie of kwalitatieve instantkoffie.

Een hoogwaardige koffiemachine zorgt voor een warm en smaakvol rustmoment, wat een win-winsituatie creëert voor alle betrokkenen.

Bekijk zeker ook onze  koffiesystemen voor de zorgsector

Welke automaat voor warme dranken past best in jouw zaak?

Zoek je het ultieme toestel voor een bepaalde ruimte binnen jouw onderneming en vraag je je nog af welk toestel je best kiest? De juiste keuze is voor een groot stuk afhankelijk van de noden van je doelgroep, ongeacht of het over je werknemers, bezoekers of gasten gaat. 

Welk type drankjes worden vaak gevraagd en welke drankjes worden eerder sporadisch besteld? Wil je voor iedere wens cateren of wil je eerder een specifiek toestel met een aantal basisopties? 

Dit zijn de meest voorkomende automaten voor warme dranken in ons aanbod:

  • Koffiezetapparaat met heet water optie
  • Koffiezetapparaat met ruim aanbod aan melk specialiteiten
  • Compleet toestel met diverse koffiespecialiteiten, melk, soep en thee

Veelgestelde vragen over onze warmedrankenautomaat

Dat hangt grotendeels af van het toestel dat je kiest. Sommige apparaten bieden enkel de mogelijkheid om koffie te zetten,  gecombineerd met warm water voor thee of instantsoep. 

Andere toestellen bieden een ruimere keuze aan dranken door melk toe te voegen aan het assortiment. De warme melk optie geeft je meteen heel wat extra opties, zoals chocomelk of latte.

Jazeker. Warmedrankenautomaten kunnen bediend worden met een simpele druk op de knop. Je hoeft voor de bediening van deze toestellen geen extra personeel te voorzien. 

Wel moet je rekening houden met regelmatig onderhoud en met het aanvullen van de voorraad in het toestel.

Het gebruik van een automaat voor warme dranken is bijzonder kostenefficiënt. Je bespaart op verschillende vlakken. Zo heb je geen personeel nodig om koffie uit te delen of om wachtende bezoekers een drankje te brengen. 

Bovendien zijn de doseringen voor ieder drankje ook altijd perfect afgestemd voor de juiste smaak, zonder verspilling. Zo weet je zeker dat je niet meer verbruikt dan je effectief nodig hebt.

Professionele koffiemachines

Koffieautomaten van gerenommeerde merken zoals Eversys, Franke en Fiorenzato.

Commerciële formules

Voordelige formules op maat: huur, bruikleen, full service, ... Ev. inclusief reiniging en onderhoud.

Versgebrande koffie

Voor elk type koffiemachine hebben we de gepaste, versgebrande koffie in verschillende smaken.

Customer service

Miko's vriendelijke klantendienst helpt je graag bij vragen en bestellingen.

Persoonlijke aflevering

Je koffiebestellingen worden steeds door een vaste logistiek medewerker bij jou geleverd.

Technische service

Onze technische specialisten doorkruisen dagelijks het land en staan dus snel voor je klaar.

Heb je vragen over de mogelijkheden van onze warmedrankautomaten? Onze adviseurs staan je graag bij. Neem gerust contact op voor gepersonaliseerd advies.

logo

Koffiemachines